Jordan Henderson mener, at Liverpool har fortjent at vinde en titel i år. Midtbanespilleren tror stadig på, at hans hold kan slutte som nummer 1 foran City i Premier League.

Liverpool er tilbage på førstepladsen i Premier League efter weekendens 3-2-sejr på udebane mod Newcastle. Men klubben kan ryge ned på andenpladsen igen, hvis Manchester City vinder på hjemmebane mod Leicester mandag aften. Og gør de det, er det kun én runde tilbage at sikre sig mesterskabet i for Liverpool, som skal vinde, mens City sætter point til. 

Liverpools anfører Jordan Henderson siger til Sky Sports, at han håber, at Liverpool bliver belønnet med en titel for holdets præstationer i denne sæson.

”Der er store øjeblikke hver uge, og vi er nødt til at holde ræset i gang indtil sidste kamp. Man ved aldrig, hvad der kan nå at ske i fodbold. Vi har givet alt i hele sæsonen. Vi fortjener noget til sidst, men vi må bare blive ved til sidste minut,” siger den 28-årige midtbanespiller og pointerer, at holdkammeraterne har en stærk tro på hinandens evner uanset, hvem modstanderen er. 

Liverpool er stadig med i Champions League, hvor holdet skal forsøge at overkomme et 3-0-nederlag til Barcelona fra den første kamp i semifinalerne. Selvom holdet var ærgerlig over resultatet i den første kamp, mener Henderson stadig, at finalen kan nås for Liverpool. 

”Vores præstation i den første kamp giver os tro på, at vi kan præstere igen. Men vi er ikke dumme. Vi ved godt, at det bliver en kæmpe udfordring, og jeg sikker på, at alle forventer, at Barcelona går videre. Men vi vil give alt, hvad vi har på Anfield. Vi har i hvert fald to kampe tilbage i sæsonen, som vi må fokusere på at vinde,” siger han til Sky Sports. 

Mohamed Salah udgik med en skade i weekendens kamp mod Newcastle og misser tirsdagens kamp mod Barcelona. Det samme gør hans kollega i angrebet, Roberto Firmino.