Jürgen Klopp har for nylig udtrykt stor beundring for West Ham Uniteds angriber, Jarrod Bowen, som han betegner som sin favoritspiller uden for sit eget hold.

Denne ros kommer i kølvandet på rygter om en mulig transfer af Bowen til Liverpool. I den seneste Carabao Cup-kvartfinale mellem Liverpool og West Ham leverede Bowen en imponerende præstation ved at score på Anfield – hans andet mål på denne bane i denne sæson.

Trods Bowens indsats, endte Liverpool som sejrherrer med en overbevisende 5-1 sejr, takket være mål fra Dominik Szoboszlai, Curtis Jones (to mål), Cody Gakpo og Mohamed Salah.

Før kampen havde Klopp rost Bowens præstationer og nævnte, at han var imponeret over den engelske landsholdsspillers udvikling.

Bowen, der tidligere har spillet for Hull City, har haft en fremragende sæson for West Ham, hvor han har scoret 12 mål og leveret fire assists i alle turneringer.

Klopp anerkendte også David Moyes’ arbejde som manager for West Ham, især med hensyn til holdets fysiske styrke og deres præstationer i Europa.

Det skriver Liverpool Echo.

Bowens form har været afgørende for West Hams succes denne sæson, og hans evne til at træde i karakter, især i fraværet af Michail Antonio, har været bemærkelsesværdig.