Manchester United ser ud til at planlægge endnu en sæson med udlån for de to spillere Mason Greenwood og Jadon Sancho, som begge har tilbragt den aktuelle sæson uden for Old Trafford.

Dette skridt indikerer en fortsat usikker fremtid for duoen i den røde trøje.

Greenwood har været hos den spanske klub Getafe, mens Sancho har genoptaget sit ophold i Borussia Dortmund, efter en række uoverensstemmelser med Uniteds manager, Erik ten Hag.

Ingen af aftalerne indeholder en option for køb, hvilket betyder, at begge spillere forventes at vende tilbage til Manchester efter sæsonen, selvom deres langsigtede fremtid hos klubben forbliver usikker.

Det skriver Express, hvor det nævnes, at klubben allerede har indledt forhandlinger om at forlænge Sanchos udlån til Dortmund, og der overvejes lignende planer for Greenwood.

Mens en permanent transfer kan blive en realitet det følgende år, vil dette afhænge af spillernes præstationer og markedsvilkårene på det tidspunkt.

Greenwood blev udlånt efter at anklager om forsøg på voldtægt og vold blev droppet sidste år.

Hans udlån var også et resultat af intern pres og offentlig reaktion. Sancho på sin side, har kæmpet for at finde formen under Ten Hags ledelse og så en tilbagevenden til Dortmund som en mulighed for genopbygning af karrieren.

Mens Uniteds strategi med udlån kan ses som en mulighed for spillere til at genfinde deres fodfæste, rejser det også spørgsmål omkring klubbens langsigtede planer og håndtering af talent.