Leeds United nærer en drøm om et romantisk gensyn med den lokale helt Kalvin Phillips, men den pris, som Manchester City forventer for midtbanespilleren, kunne vise sig at være en stor udfordring for klubben fra Championship.

Ifølge Football Insider ønsker Premier League-mestrene mellem 225 og 300 millioner danske kroner for den 28-årige spiller.

Leeds er blandt de klubber, der håber på at kunne afhjælpe Phillips’ problemer i Manchester.

Phillips forlod Leeds i 2022 for at tage til Manchester City efter at have tilbragt hele sin karriere på Elland Road, hvor han spillede en central rolle i klubbens oprykning til Premier League i 2020.

Dog har hans ambitiøse skifte ikke båret frugt, og midtbanespilleren er i øjeblikket udlejet til West Ham, da Pep Guardiola ikke længere ser ham som en del af holdet.

David Moyes, manager for West Ham, er stor fan af den engelske stjerne, men Phillips har haft det svært i London-klubben siden skiftet i januar.

Rygterne siger, at West Ham ikke vil gøre låneaftalen permanent, hvilket efterlader Phillips’ fremtid usikker med sommerens transfervindue forude.

En anden udfordring for klubber, der ønsker at skrive kontrakt med Phillips, er hans løn. Englænderen tjener omkring 1,1 millioner danske kroner om ugen hos Manchester City.

Den 28-årige vil være nødt til at acceptere en lønnedgang, hvis han skal sikre sig et skifte til en ny klub forud for sæsonen 2024/25, da det er en betydelig sum at betale udover et stort transfergebyr for en spiller, der i øjeblikket underpræsterer.

Det skriver CaughtOffside.