Der har længe været rygter om, at Kylian Mbappé skulle videre i dette transfervindue. Hvis det skal ske, så skal den helt store pung frem.

Paris Saint-Germain har nemlig ingen intentioner om at sælge den franske angriber denne sommer for mindre end 1,86 milliarder danske kroner, det skriver den franske fodboldpresse.

Den franske klub ser optimistisk på muligheden for at beholde stjernespilleren til sommeren 2024 og udtrykker overraskelse over ikke at have modtaget et tilbud fra Real Madrid i denne sommer.

Madrid har dog stadig tid til at finde pungen frem og fremsætte et tilbud. Det ser dog ud til, at Mbappe-sagaen har mistet momentum, efter at angriberen fik lov til at blive genforenet med sin trup til træningen sidste uge.

Faktisk tyder meget på, at en kontraktforlængelse mellem Mbappe og PSG er sandsynlig, selvom det ikke forventes at ske lige med det samme.

Madrid-fans over hele verden kan stadig nære håb om, at Mbappe skriver under med den spanske klub enten denne sommer eller den næste. Men lige nu ser det ud til, at PSG ønsker at beholde ham. Spørgsmålet er, om han selv ønsker at forlade klubben.