I år går Golden Boy-trofæet til ingen ringere end Jude Bellingham. Denne unge engelske sensation har formået at imponere hele fodboldverdenen med sine ekstraordinære præstationer, især efter skiftet til Real Madrid. Med en overvældende majoritet på 97% af stemmerne, har Bellingham ikke blot vundet prisen; han har domineret den.

Bellinghams rejse til toppen har været intet mindre end spektakulær. Siden hans ankomst til Real Madrid har han spillet 14 kampe, scoret 13 mål og leveret tre assists. Disse tal er ikke kun imponerende for en spiller i hans alder, men de taler også til den indflydelse og det talent, han bringer til banen.

Hans præstationer har resulteret i en næsten perfekt score på 485 ud af 500 mulige point i Golden Boy-afstemningen.

Konkurrencen var egentlig ganske hård, og Bellingham stod over for stærke konkurrenter som Bayern Münchens Jamal Musiala og Barcelonas Lamine Yamal. Endvidere var den danske spiller Rasmus Højlund også nomineret, men hans endelige placering vil først blive offentliggjort den 4. december.

Golden Boy-prisen er ikke en hvilken som helst anerkendelse. Tidligere vindere inkluderer fodboldikoner som Lionel Messi, Wayne Rooney, Kylian Mbappé og Paul Pogba. At Bellingham nu tilslutter sig denne prestigefyldte liste, understreger hans ekstraordinære talent og potentiale.de hans personlige karriere og for Real Madrid. Med sådan en start er det spændende at se, hvad fremtiden bringer for denne unge stjerne.