Andreas Christensen er en populær herrer.

Andreas Christensen har stjålet alle overskrifterne efter han på mange måder har taget alle i og omkring den catalonske storklub med storm.

Xavi har heller ikke skjul på, at han var en nøglefigur på Barcas hold, hvor han roste danskeren til skyerne efter en vanvittig sæson, hvor den catalonske storklub løb med det spanske mesterskab.

Den ene lykkelige fortælling overtog efter den næste, hvor Andreas Christensen kunne sande at være på en helt særlig liste.

Det skrev det spanske medie El Mundo Deportivo, hvor et andet spansk medie – nærmere bestemt Sport – desuden løftede sløret for, at Barca ikke længere overvejde at lytte til bud på det danske landsholdsprofil.

Og nu er tiden langt om længe inde til at se om der er hold i disse udtalelser.

Manchester United har angiveligt sendt et bud afsted på ‘AC’.

Det erfarer det catalanske medie EL Nacional, ifølge The Mirror.

Eftersigende skulle buddet lyde på omkring 50 millioner euro, svarende til 375 millioner danske kroner.

Og det må være fristende for Jordi Cruyff, der om nogen ved, at der ikke er meget at skrive hjem om i FC Barcelonas nuværende økonomiske situation.

I skrivende stund er det dog endnu uvist om den danske landsholdsprofil vinker farvel til det spanske og i stedet drager tilbage til det engelske for at slå sine folder i Manchester United.

Skulle det ske, så får Christian Eriksen endnu en dansk legekammerat, efter at Manchester United i weekenden kunne præsentere danske landsholdskomet Rasmus Højlund foran de mange fremmødte fans på Old Trafford før en træningskamp mod RC Lens.