Rasmus Højlund løfter sløret for et helt særligt løfte.

Det er ingens næse gået forbi, at den danske landsholdskomet for nyligt vinkede farvel til det italienske og i stedet drog til mægtige Manchester United.

Og på trods af, at manges øjne i skrivende stund er rettet mod Rasmus Højlund efter hans skifte til Manchester United, så lægger den danske landskomet heller ikke skjul på, at han er fast besluttet på udfylde de store sko i Manchester United-angrebet:

Han benytter samtidig lejligheden til og understrege sort på hvidt, at han er parat til at tage Cristiano Ronaldos “bedst i verden” mentalitet til sig.

Landsholdskometen, som nu træder ind i de store fodspor efter Ronaldo på Old Trafford, ser op til den portugisiske superstjerne, ikke kun for hans færdigheder på banen, men også for hans utrættelige arbejdsetik og vindermentalitet:

“At være i samme klub, hvor Ronaldo har sat sit præg, er en enorm ære. Jeg vil tage hans mentalitet til mig og stræbe efter at være den bedste”, lyder det fra danskeren til goal.

Dette skridt markerer en ny æra for Rasmus Højlund, som nu vil skulle bevise sig selv på en af verdens største fodboldscener. Med hans beslutsomhed og ønske om at efterligne Ronaldo, er der store forventninger til, hvad han kan bringe til Manchester United i de kommende sæsoner.