Holger Runes veninde, Caroline Danzella, har før datet en landsholdsspiller.

Under dette års Wimbledon har danske Holger Rune væltet sig i støtte og opbakning fra familie, bekendte og fans verden over.

Men under ottendedelsfinalen mod bulgarske Grigor Dimitrov, som danskeren vandt overlegent, var der mere opbakning fra Holgers boks end blot mor Aneke.

To af danskerens veninder fra Monaco havde nemlig rejst til England for at heppe på kammeraten – og siden da har de vilde spekulationer om tenniskometens forhold med de to unge kvinder.

Især den ene har trukket overskrifter, i forbindelse med den 20-årige dansker.

Begge kvinder er italienske, men hvor den ene, Allegra Marcisio, er forholdsvis ikkeeksisterende på de sociale medier, er det langt fra tilfældet for den anden italiener, Caroline Danzella.

Den 23-årige Caroline arbejder til dagligt som model og er administrerende direktør i ejendomsfirmaet Monte Carlo Estate, og er også særdeles populær i sladderbladene i Monaco og Italien. Derudover lever hun godt af at dele hendes skønhed med hendes 90.000 Instagram-følgere.

Hvis hun og Rune viser sig at have mere mellem sig end blot venskab, som mange kulørte blade spekulerer, så er han ikke den første sportsstjerne Danzella har været romantisk involveret med.

Modellen var tidligere forlovet med fodboldspilleren Andrea Petagna, der både har gjort sig på topklubben Napoli samt det italienske landshold.

Parret brød deres forlovelse, da rygter om Petagnas affære med en sportsjournalist begyndte at florere.

Om hvorvidt hun igen sidder på tribunerne og hepper på danskeren under den kommende kvartfinale, eller om hun viser sin opbakning væk fra banen, vides ikke.

Du kan se den italienske ‘bella’ her: