Sponsoreret indhold

Vi er allerede to kampe inde i forårssæsonen af Superligaen, og der begynder at tegne sig et billede af, hvem der går hen og vinder Superligaen i år.

Hos https://www.mesterbold.dk/ har du mulighed for at følge med i stillingen af denne sæsons Superliga, og tager du et kig på stillingen, vil du kunne se, at FC Midtjylland begynder at ligne et vinderhold.

FC Midtjylland har nemlig vundet deres to første kampe efter vinterpausen, mens FCK på overraskende vis har formået at tabe til Esbjerg og spille uafgjort mod Silkeborg.

På tredjepladsen finder vi AGF, og de står formentlig uden chance for at vinde mesterskabet, til gengæld åbner der sig en mulighed op for, at de kan ende på en overraskende 2. plads. Det kræver dog, at de vinder de kommende to kampe, som de har i baghånden, mens FCK fortsat skal smide point i de resterende kampe.

FC Midtjylland vinder stensikkert

Men hvem går så hen og vinder Superligaen i år? Meget tyder altså på, at det bliver FC Midtjylland, og det bliver understreget, når man tager et kig på oddsene hos de fleste bookmakere med dansk licens.

Et hurtigt kig på eksempelvis bet365 afslører, at oddsene på at FC Midtjylland vinder guld i år blot ligger i odds 1.16, mens FC København står til odds 4.50. Skulle AGF lave den helt store overraskelse og overhale begge mandskaber, så giver det intet mindre end odds 301.00 gange indsatsen igen.

Mindre tiltro er der til Brøndby, der smed point mod Aab søndag aften. De giver nemlig intet mindre end odds 1001.00 gange igen. Med en 10’er som indsats, vil du altså få over 10.000 kroner udbetalt på et dansk mesterskab til Brøndby.

Det virker dog usandsynligt.

AGF får endelig medaljer

Vi skal mere end 20 år tilbage for at finde sidste gang, at AGF vandt en medalje i Superligaen. Alt peger dog på, at det kommer til at ske for ‘Smilets by’ i år.

Hos Danske Spil giver de lige nu odds 1.80 på, at AGF ender i top tre. Det er slet ikke muligt at spille på FC Midtjylland og FC København, da de stort set er sikre. Til gengæld kæmper et hold som Brøndby for at komme op på en tredjeplads, og de giver lige nu odds 4.75 gange indsatsen igen.

Skulle AaB eller FC Nordsjælland overraske og hente en tredjeplads, så giver de i skrivende stund odds 7.00 og 8.00.

Hvad mener du om denne Superligasæson? Er det sikkert, at FC Midtjylland går hen og vinder, eller kan FCK – eller måske AGF? – ender med at overhale dem til sidst?