Manchester United brugte næsten hele sommervinduet på at lokke Sancho til klubben. Det lignede derfor nærmest en fiasko, da de ikke lykkedes med netop dette, men de har nu muligheden igen.

LÆS OGSÅ: United anbefales at hente denne spiller: Han er bedre end Fred

Dortmund krævede da også hele £108 millioner for Sancho, og de nægtede at gå ned i pris. Manchester United nægtede naturligvis at betale så meget, da man er midt i en pandemi, hvorfor handlen røg i vasken.

Eurosport skriver dog nu, at det kan have været en godt træk at United. Det forlyder sig nemlig nu, at Dortmund er villige til at sænke prisen til £80 millioner for Sancho – men det er stadig for meget for United.

Sancho har til sommer et år tilbage af sin kontrakt, men han har ikke leveret på samme niveau, som man så fra ham i sidste sæson, hvor han stod for et tocifret antal mål og assists.

Dortmund forventer dog et dårligt regnskab, hvorfor man kan ende med at miste flere profiler. Det vil Manchester United udnytte, og de var da også klar til at byde £80 millioner, da man var i dialog med Dortmund – men piben har dog fået en anden lyd.

Kilder tæt på Manchester United fortæller, at man regner med at indlede de nye forhandlinger med et bud på £50 millioner. Det vil dog ikke vække den store begejstring i Dortmund.

LÆS OGSÅ: Medie: Manchester City har gjort plads til Lionel Messi i lønbudgettet

Det kan dog ende med at være en genistreg fra Manchester Uniteds side, men det vil tiden vise.