Kevin de Bruynes nuværende kontrakt med Manchester City udløber i 2023. Allerede nu står det dog klart, at klubben ønsker at forlænge med stjernen, der har været i klubben siden 2015.

LÆS OGSÅ: Manchester United-spiller idømt stor bøde for dokumentsvindel

Efter sigende skulle den belgiske playmaker dog være skuffet over det seneste kontraktudspil som City er kommet med. Han er ganske vist ikke skuffet i en sådan grad, at han vil forlade klubben, men han føler sig ikke værdsat af klubben. Det fortæller Sam Lee fra The Athletic.

Ifølge journalisten er det dog fortsat med sandsynligt, at han vil ende med at skrive under på en ny kontrakt før eller siden. Det er dog ikke noget, der ændrer på, at De Bruyne angivelig skulle have brokket sig over den økonomiske del af det seneste udspil fra City over for en holdkammerat på det belgiske landshold.

Det menes, at han tjener næsten 3 millioner kroner om ugen, hvilket allerede nu gør ham til en af de bedst betalte spillere i Premier League. I den nye kontrakt skulle Manchester City dog angiveligt have lagt op til, at den belgiske playmaker skal gå ned i løn, hvilket han ikke har været tilfreds med.

Det er her, at Lionel Messi kommer ind i billedet. I sommer var Manchester City klar til at sprænge lønbudgettet for at bringe den argentinske stjerne til klubben. Efter alt at dømme har de i sinde at forsøge at gøre dette igen til sommer.

LÆS OGSÅ: Simpel strategi: Sådan undgår FC Barcelona at betale regning på 37 millioner

De Bruyne vil sandsynligvis næppe have noget imod at skulle dele omklædningsrum med Messi, men han forstår dog ikke, hvordan klubben kan sikre, at der er penge til at lokke den argentinske stjerne til klubben, når man ikke kan belønne ham med en god kontrakt.