Senere i dag tager FC København hul på guldfesten i Parken mod Randers FC – men det er ikke alt der bliver lige nemt for FCK-fansene.

Eftersigende er der mindst fem spillere, der er fortid i FC København denne sommer. Tre af disse spillere får en officiel afsked, når de søndag lægger græs til hjemmekampen imod Randers i Parken.

Kalle Johnsson er den seneste spiller, der officielt forlader den danske storklub denne sommer. Han når dog at deltage, når spillerne bliver hyldet i et feststemt Parken søndag.

Det er FC København, der på sin hjemmeside har meddelt, at svenskerens FCK-eventyr lakker mod enden. Det sker, da hans kontrakt udløber efter denne sæson.

Hertil skal både klubben og fansene også sige farvel til den mangeårige fan-profil Carlos Zeca, der har kontraktudløb efter denne sæson. Han har valgt ikke at forlænge sit ophold i København, og skifter i stedet retur til græske Panathinaikos.

Derudover kommer FC København ikke længere til at have glæde af den talentfulde Marko Stamenic, der også vinker farvel til Danmark og drager mod udlandet. Han har skrevet under på en kontrakt med Røde Stjerne.

Men det stopper ikke her.

For selvom det bestemt ikke er sjov læsning for FCK-fansene, så er det ikke desto mindre den barske sandhed, der inden længe kan finde sted i FC København.

To yderligere profiler ser nemlig også ud til at forlade FC København, efter deres kontrakter udløber til sommer. Her er der tale om lejespillerne Mohamed Daramy og Jordan Larsson.

FC København lægger dog ikke skjul på, at der ikke bliver nogen officiel afsked med hverken Mohamed Daramy eller Jordan Larsson.

“På søndag bliver der ikke en officiel afsked med Mohamed Daramy og Jordan Larsson, der er på lejeaftaler”.

B.T. har angiveligt løftet sløret for, at FC København i skrivende stund arbejder intenst på en permanent aftale med Larsson, der har haft god succes i denne sæson.

Men den hurtige landsholdsspiller Mohamed Daramy ventes derimod at vende tilbage til Ajax.