Den norske målræv løber igen med alle overskrifterne i kølvandet på Arsenals fiasko, der fandt sted sent fredag aften.

Målmaskinen har for alvor bidt sig fast på alles læber.

Og det har i indeværende sæson også budt på adskillige spørgsmål, om hvorvidt den norske målræv reelt er et menneske eller en maskine.

Men det forstår man skam godt, når man uge efter uge ser ham banke et hav af kasser ind.

Og den 22-årige angriber har da også gjort så god figur på banen, at han har stjålet alle overskrifterne.

Men denne gang er sagen et helt anden.

For Erling Haaland løb igen i går med alle overskrifterne, men denne gang var det ikke for hans eminente spil på banen, men i stedet i kølvandet på Arsenals fiasko.

For det er ingens næse gået forbi, at mesterskabsspillet i Premier League byder på en masse overraskelser og uventede drejninger, inden sæsonen er slut og færdigspillet.

Og på trods af, at der allerede har været flere af dem i løbet af de seneste tre uger for Arsenal, så kom der endnu en i går.

Men ror at rette op på de ting lagde Arsenal græs til hjemmekampen mod bundholdet Southampton, der før kampen lå sidst i ligaen.

Og selvom det var forventet, at Arsenal ville vinde kampen, blev resultatet helt anderledes end forventet. Southampton scorede allerede efter 27 sekunder på en fejl fra Aaron Ramsdale, da Carlos Alcaraz bankede dem i front. Derefter scorede den tidligere Arsenal-spiller Theo Walcott, tidligere Arsenal-spiller, det andet mål. Gabriel Martinelli bragte dog spænding tilbage i kampen, da han fik scoret. Kort efter scorede Duje Caleta-Car scorede det tredje mål for Southampton, og det lignede på mange måder en sejr til bundholdet Southampton.

Men Martin Odegaard fik scoret et mål fra distancen for at bringe Arsenal tættere på, og Bukayo Saka udlignede senere i kampen.

Slutresultatet blev også 3-3 og det fik i den grad Erling Haaland til tasterne.

Her lagde han nemlig ikke skjul på, at han var glad for resultatet, der nu sender Manchester City i en langt bedre position til at trække sig sejrsrigt ud af mesterskabsspillet.

For kort efter kampens slutfløjt postede Erling Haaland fra Manchester City et tweet med billeder af sig selv, der smilte, og teksten “MOOD. STILL.”, som mindede om et tidligere tweet, han havde postet efter en anden uafgjort kamp mod West Ham.