Nu har den danske landsholdsspiller brudt tavsheden i kølvandet på ‘Superliga-flirten’.

Mandag aften lagde FC Nordsjællands midtbanemotor vejen forbi det populære underholdningsprogram ‘Offside’.

Og her blev den unge midtbanespiller forholdt, om han kunne se sig selv trække en FC København trøje over hovedet efter sommerferien, når hans lejekontrakt med FC Nordsjælland lakker mod enden.

Han lagde da heller ikke selv skjul på, at han tidligere som ungdomsspiller var rigtigt glad for at spille under FC Købehavns nuværende cheftræner, Jacob Neestrup.

Og sidenhen har et hav af medier sat ord på den interne Superliga-flirt, men ingen af hovedpersonerne har udtalt sig.

Men nu vil den nuværende landsholdsprofil også blande sig.

I et interview med bold.dk, hævder han, med et glimt i øjet, at den populære midtbaneprofil skal skifte til FC København, hvis han gerne vil vinde trofæer.

Desuden benytter han samtidig lejligheden til og understrege sort på hvidt, at midtbanemotoren i den grad passer i systemet, og han i den grad forstår, hvis han bytter den røde trøje ud med den hvide:

“Jeg kan selvfølgelig også godt forstå, hvis han gerne vil til det bedste hold. Hvis han vil have nogle trofæer, så må han komme herhen”, siger Mohamed Daramy med et stort smil på læben og fortsætter: 

“Mon ikke det ender med, at han tager tilbage til Brentford og gør det godt der også”.

Der er altså på mange måder lagt i kakkelovnen til noget af en sommer for den unge profil, hvis FC Nordsjælland eventyr synger på sidste vers.