Han er en stjerne i den arabiske verden, og det kan nu bane vejen for en ekstrem lukrativ kontrakt.

Rygter svirrer om, at Mohamed Salah kan være på vej til Saudi-Arabien, hvor han ikke blot vil skifte klub, men også kan ende med at blive den bedst betalte fodboldspiller i verden.

Dette skifte markerer et afgørende øjeblik i Salahs karriere, som allerede har været fyldt med imponerende præstationer og rekorder.

Salah, der i øjeblikket tørner ud for Liverpool, har været et varmt emne blandt klubberne i den olie-rige stat, og det lader til, at en aftale kan være inden for rækkevidde.

Fenway Sports Group, som står bag Liverpool, med Michael Edwards i spidsen for fodboldforretningen, er åben for at lade Salah gå, hvis han udtrykker et ønske om at fortsætte sin karriere i Mellemøsten.

I Saudi-Arabien kan Salah potentielt overgå Cristiano Ronaldo som den bedst betalte spiller. Ronaldo, der i øjeblikket spiller for Al-Nassr, tjener omkring 26 millioner kroner om ugen. Det forventes, at Salah kan lande en endnu mere lukrativ aftale, især med Al-Ittihad, som er ejet af Public Investment Fund, og som allerede har stjerner som Karim Benzema på lønningslisten.

Benzema har dog haft sine udfordringer i Saudi-Arabien, herunder et anstrengt forhold til klubbens manager, Marcelo Gallardo.

Dette har ført til spekulationer om, at Benzema kunne være på vej tilbage til sin tidligere klub, Lyon. Men for Al-Ittihad repræsenterer muligheden for at signe Salah en chance for at tage et stort skridt fremad.