Manchester United sikrede sig sejr på Villa Park, ved at slå Aston Villa med 2-1 sejr.

Dette opgør vil blive husket ikke kun for resultatet på banen, men også for en unik beslutning vedrørende Manchester Uniteds spillerdragter. En beslutning som ikke er set siden 1957.

Kampen bød på mål fra Rasmus Højlund, der åbnede scoringen med sit 11. mål i sæsonen, inden Douglas Luiz udlignede for Aston Villa. Det var dog Scott McTominay, der kom ind fra bænken og sikrede sejren for De Røde Djævle.

Harry Maguire blev kåret til kampens spiller efter en imponerende defensiv indsats.

Men udover spillet på banen skabte Manchester United historie med deres tøjvalg.

Klubben valgte at bære deres hvide udebanetrøjer, som normalt kombineres med hvide shorts og sokker. På grund af en farvekonflikt med Aston Villas hvide shorts, måtte United dog trække i røde shorts, en beslutning, der sidst blev taget for 67 år siden under to semifinaler i Europacuppen mod Real Madrid.

Dette var første gang, United bar røde shorts, og det menes, at denne beslutning inspirerede Liverpool til at begynde at spille i helrødt. Det skriver SportBible.

Denne ændring i tøjvalget blev også anvendt tidligere på sæsonen i et Champions League-opgør mod Galatasaray, som endte 3-3.

Dette var dog første gang, at de bar de røde shorts sammen med den hvide trøje i en officiel kamp.

Manchester Uniteds næste kamp er hjemme mod Luton Town på Old Trafford, hvor de ser frem til at fortsætte deres gode form.