Bayern Münchens unge stjerne, Jamal Musiala, har afvist en forlængelse af sin kontrakt med den tyske gigant.

Den 21-årige midtbanespiller, der allerede har gjort sig bemærket på den internationale scene, ser ud til at have Premier League i sigtekornet for sin næste destination.

Manchester City og Liverpool er blevet nævnt som de klubber, som ligger i førersædet i kampen om hans underskrift. Begge klubber har angiveligt sendt talentspejdere ud for at overvære hans præstationer, senest mod Bayer Leverkusen.

På trods af et tilbud fra Bayern om en ugeløn på omkring 1,1 millioner danske kroner, har Musiala informeret klubben om, at han ikke har til hensigt at underskrive en ny aftale.

Dette har åbnet døren for spekulationer om en mulig transfer til England, når transfervinduet åbner til sommer.

Manchester City menes at være i førersædet efter at have modtaget besked om Musialas beslutning, men City er ikke den eneste klub med interesse. Chelsea, Musialas tidligere ungdomsklub, siges også at være ivrige efter at bringe ham tilbage til London, skønt deres chancer kan afhænge af, om de kvalificerer sig til Europa League ved at vinde FA Cuppen. Også Liverpool menes at være interesserede.

Det skriver CaughtOffside.

Musiala har allerede bevist sit værd på banen med syv mål og tre assists i 19 Bundesliga-kampe i denne sæson.

Hans gode præstationer har ikke kun været begrænset til denne sæson; i den foregående sæson bidrog han med 12 mål og ti assists i 33 ligaoptrædener.

Hans evne til at gøre en forskel på højeste niveau er uomtvistelig, og det er tydeligt, at enhver klub, der sikrer sig hans tjenester, vil få en spiller, der kan bringe ekstraordinær talent og ungdommelig energi til holdet.