I en intens Bundesliga-kamp fredag aften mellem Eintracht Frankfurt og Werder Bremen, blev den danske fodboldspiller Jens Stage centrum for opmærksomhed, dog af de forkerte årsager.

Stage, der tidligere har gjort sig bemærket i både AGF og FC København, modtog et direkte rødt kort efter en hård glidende tackling i anden halvlegs midte.

Efter en VAR-gennemgang blev hans handling bedømt til at være over grænsen, hvilket resulterede i en tidlig tur i omklædningsrummet for den 27-årige midtbanespiller.

Du kan se situationen her.

Kort efter Stages udvisning, lykkedes det for Frankfurt at udligne til 1-1, et resultat som holdt kampen ud. Dette gjorde Stage til den ufrivillige skurk i opgøret, da hans fravær på banen blev mærkbart for Werder Bremen.

Frankfurts cheftræner, Dino Topmöller, var ikke sen til at udtrykke sin frustration over den danske spillers handling. “Den tackling var det rene vanvid,” udtalte han efter kampen til mediet Kicker.

Denne episode betyder, at Jens Stage har karantæne, når Werder Bremen næste gang skal i aktion mod Bundesligaens førerhold, Bayer Leverkusen.

Jens Stage har været en fast del af startopstillingen for Werder Bremen med 26 kampe i denne sæson.