Manchester Citys tyske kantspiller Leroy Sane har længe været sat i forbindelse med Bayern München. Hvis skiftet bliver en realitet, vil det styrke Bundesligaens attraktionsværdi, mener Tysklands landstræner. 

23-årige Leroy Sane har længe været rygtet til de tyske mestre fra Bayern München. I sommer meldte klubben så ud, at man var interesseret i at købe kantspilleren fri fra Manchester City. Dengang skulle den talentfulde tysker dog have afvist at skifte tilbage til sit hjemland, da han ifølge flere engelske medier hellere ville blive hos City og kæmpe for sin plads på Pep Guardiolas holdkort. Ligeledes fik Leroy Sane pådraget sig en alvorlig knæskade i august, som fik Bayern til at trække følehornene tilbage – for en stund i hvert fald. 

Nu skriver Bild, at den tidligere Schalke 04-spiller er fast besluttet på at skifte til den sydtyske klub – gerne i januar, når transfervinduet åbner, og han er kommet sig over sin knæskade. 

Til samme avis fortæller Tysklands landstræner Joachim Löw, at Leroy Sane i Bayern München vil give et boost til Bundesligaen.

”Når en spiller som Sane vender tilbage til Bundesligaen, så er det en nydelse for alle. Han har mange særlige kvaliteter, han har sin egen måde at spille på. Han vil være en attraktion for Bundesligaen. Han vil gøre ligaen mere attraktiv,” siger han om kantspilleren, som Löw gav debut på det tyske landshold i 2015. 

Selvom landstræneren gerne vil se Sane tilbage i tysk fodbold, havde han ikke lyst til at give spilleren gode råd om, hvorvidt han bør skifte væk fra Manchester City eller ej. Det må være op til spilleren selv, pointerede han. 

Leroy Sane skiftede fra Schalke 04 til Manchester City i 2016 i en handel, der kostede englænderne omkring 326 millioner kroner i overgangssum. 

Leroy Sane vendte tilbage på træningsbanen i mandags.