João Cancelo, der stadig er på kontrakt med Manchester City, men for tiden er udlejet til Barcelona, har rettet skarp kritik mod Manchester Citys træner, Pep Guardiola.

Cancelo anklager Guardiola for at lyve i kølvandet på hans låneophold til Bayern München og udtrykker en følelse af manglende påskønnelse fra klubben, trods tidligere tilsagn.

Den 29-årige portugisiske forsvarsspiller føler sig uretfærdigt behandlet af klubben, efter at have været en nøglespiller i sæsonen 2021/22, hvor Manchester City vandt Premier League for anden sæson i træk.

Cancelo, der er kendt for sin alsidighed i forsvaret og evnen til at spille som en omvendt back, har været en vigtig del af holdets succes med sin pasningssikkerhed og ro på bolden.

Men i løbet af 2022/23-sæsonen oplevede han et fald i formen, hvilket fik Guardiola til at foretrække Nathan Aké som førstevalg på venstre back.

Efter at være blevet droppet fra startopstillingen, tog Cancelo det tilsyneladende ikke godt op, og i overensstemmelse med Guardiolas politik, blev han sendt på lån til Bayern München.

Her bidrog han til klubbens 11. på hinanden følgende ligamesterskab, men det lignede, at der ikke var en vej tilbage til Manchester for ham, og et nyt låneophold, denne gang til Barcelona, fulgte efter.

Det skriver GiveMeSport.

Mens han stadig teknisk set er Manchester City-spiller, har Cancelo nu svaret igen på påstande om, at hans indstilling har været problematisk under hans tid i klubben.

Ifølge den portugisiske publikation A Bola udtaler Cancelo: “Der blev fortalt løgne! Jeg har aldrig været en dårlig holdkammerat for dem, og du kan spørge både (Nathan) Aké eller Rico (Lewis). Jeg har hverken et overlegenheds- eller underlegenhedskompleks over for dem, men det er trænerens mening.”