Manchester Citys John Stones mener, at holdets rutine og erfaring kan blive afgørende i den tætte kamp om Premier League-titlen med Liverpool. 

Hvis Manchester City vinder holdets to sidste kampe i Premier League, bliver de mestre. Hvis forfølgerne fra Liverpool vinder deres sidste kampe, er der ikke råd til at sætte point til for Pep Guardiolas tropper. 

Derfor kan Citys rutine fra tidligere sæsoner blive afgørende, mener John Stones. Selvom slutspurten i denne sæson er tættere end i sidste sæson. 

”Det er et anderledes scenarie. I sidste sæson var ligaen afgjort nu. Nogle af os har ikke været i denne situation før. Jeg mener, at Vinny(Kompany) har sagt, at det er den slags tider, der bringer det bedste frem i én som spiller, men han og David (Silva) og Sergio (Aguero) og et par andre på holdet har været i denne situation før. De kender følelsen og ved, hvordan man skal udnytte den bedst,” siger den engelske forsvarsspiller til Sky Sports. 

John Stones mener, at de holdkammerater, der er uvante med situationen, må lade sig guide af de mere erfarne. 

”Jeg ville foretrække at vinde mesterskabet på samme måde som i sidste sæson, men vi nyder vores situation, går med strømmen og bliver ved med at præstere. Jeg vil ikke sige, at det holder os motiveret, da alle er motiveret til at vinde Premier League, men det holder os sultne, og tvinger os til at holde presset og kæmpe, indtil vi ikke kan mere. Det er den spændende del af det,” pointerer den 24-årige City-spiller. 

Manchester City møder Leicester hjemme den 6. maj og Brighton ude i sidste kamp. Liverpool mangler at spille mod Newcastle på udebane og Wolves hjemme på Anfield Road. Inden Liverpool skal i kamp i Premier League på lørdag, spiller klubben semifinale i Champions League mod Barcelona på onsdag.