José Mourinho har aldrig været bleg for at løfte sløret for en vanvittig nyhed – og det viser han nu, at han stadig ikke er.

José Mourinho har bidt sig fast på alles læber med hans fantastiske præstationer på trænerbænken.

Og i skrivende stund befinder han sig i AS Roma, hvor klubben i øjeblikket befinder sig ganske tæt på pladserne, der sikre direkte kvalifikation til Champions League i næste sæson.

Men i går var der ikke meget og skrive hjem om for den ellers enormt vindende træner.

Her måtte AS Roma sande, at de skulle rejse hjem med et nederlag i bagagen.

Det var nemlig danskerklubben Atalanta, der lagde græs til den intense topkamp, som Atalanta også hev sig selv sejrsrigt ud af med cifrene 3-1.

Men det var alt andet end nederlaget, der stjal overskrifterne.

Igen i går blev der nemlig tilføjet to yderligere markante navne til skadeslisten, der i forvejen er voldsom lang.

I går var det nemlig Diego Llorente og den argentinske stjerne Paulo Dybala, der måtte forlade banen før tid.

Og skadesituationen er efterhånden så slem, at karismatiske cheftræner, overvejer at sætte sig selv på banen, de tager hul på endnu en kamp i weekenden.

Det lagde han ikke skjul på i kølvandet på nederlaget i går:

“Hvis jeg selv skal spille på lørdag, er det ikke noget problem. Det her hold står sammen, og i svære tider er vi altid sammen. Skaderne er akkumulerede af de mange kampe. Vi prøvede at beskytte de spillere, der er mest trætte – især Spinazzola og Matic, sagde han ifølge DAZN efter kampen.

Fansene og Totti lægger heller ikke fingre imellem, når de understreger sort på hvidt, at de stadig har fuld tiltro til José Mourinho.

Og her takker den altid humoristiske træner for tilliden, mens han også svarede tilbage med en lille joke:

“Vi kan ikke præstere mirakler, men ”miraklet” er den empati, der er mellem holdene og jer fans. Uanset om vi er hjemme eller på udebane, så er I der og forstår, hvordan kampen spilles”, siger han og fortsætter:

“Men du kunne gives os en hånd lørdag (med hentydning til legenden Totti), selvom jeg faktisk hellere kunne bruge Aldair mere end dig”, fortalte Mourinho med et smil og hentydede endnu engang til den tidligere AS Roma-spiller, nemlig Aldair Nascimento dos Santos, som var forsvarsspiller.