I Manchester United kan man ikke være i tvivl om, at Luke Shaw også bliver førstevalg i den kommende sæson, da man roligt kan sige, at han kan bryste sig af at have spillet fremragende, hvortil han tilmed kronede en stærk sæson med en scoring ved EURO 2020 mod Italien.

LÆS OGSÅ: Messi har accepteret kontrakttilbud

Det betyder dog også, at den næste mand i rækken, Alex Telles, ikke har haft en lige så stor rolle i den forgangne sæson, som man ellers havde forventet, at han ville få.

Det har medført, at flere er begyndt at spekulere i, hvorvidt Manchester United kommer til at vinke farvel til den 28-årige back i sommervinduet.

Journalisten Gianluca Di Marzio mener i hvert fald at vide, at José Mourinho, der blev fyret i Tottenham, hvorefter han skrev under med AS Roma, skulle være interesseret i at hente ham til klubben.

Gianluca oplyser endvidere, at United-manager Ole Gunnar Solskjær ikke skulle være interesseret i at sende ham afsted på et lejeophold, hvorfor man kun har tilbage at slippe ham ved en permanent handel.

LÆS OGSÅ: Interesse fra adskillige klubber: Nægter at forlade Barcelona

Alex Telles står blot noteret for at have spillet ni kampe i Manchester United i Premier League, hvortil han bryste sig af at have kvitteret med to assists.