Under en nylig pressekonference forud for returkampen i Champions League-kvartfinalen mellem Real Madrid og Manchester City, kom den unge Real-stjerne, Jude Bellingham, med nogle opsigtsvækkende udtalelser.

På trods af stor interesse fra Manchester City i sommerens transferperiode, beskrev Bellingham valget om at tilslutte sig Real Madrid som helt indlysende.

Kampen mellem de to fodboldgiganter er lige helt lige efter et 3-3 resultat i den første kamp. Med ændringer i reglerne om udebanemål, der ikke længere tæller dobbelt, kan dette opgør meget vel ende i forlænget spilletid eller straffesparkskonkurrence, hvis der ikke findes en vinder efter de regulære 90 minutter.

Sidste sæson blev Real Madrid ydmyget med 4-0 på Etihad Stadium, men denne gang ser det ud til, at Carlo Ancelottis hold har fundet formen og er klar til at revanchere dette nederlag.

Manchester City, under ledelse af Pep Guardiola, har siden sidst vundet en trippel og har bestræbt sig på at styrke truppen endnu mere.

Under pressekonferencen erkendte Bellingham åbent, at han havde talt med flere klubber, men at beslutningen om at tilslutte sig Real Madrids ambitiøse projekt var nem at træffe. “Da Real Madrid kom ind i billedet, var det ikke svært at vælge. Jeg behøvede ikke engang at tænke over det,” udtalte Bellingham ifølge sportsjournalist Fabrizio Romano.

Den engelske landsholdsspiller synes allerede at have tilpasset sig godt til livet i den spanske hovedstad og til Ancelottis spilfilosofi.