Liverpool har rettet sit blik mod Benficas unge talent, Kyanno Lorenzo Silva.

I denne sæson har Lorenzo vist sig som en enestående spiller. Både i UEFA Youth League og Liga Revelação, hvor han har repræsenteret Benficas U23-hold og Hollands U19-landshold.

Hans præstationer har ikke gået ubemærket hen, og Liverpool har nu indledt forhandlinger med Benfica om en mulig transfer.

Lorenzo er en venstrebenet angriber, der primært spiller på højrefløjen. Her har han imponeret med sine evner, der minder lidt om Liverpools stjerne, Mohamed Salah.

Han har tidligere spillet for Feyenoord og Sparta Rotterdam, før han i 2021 skiftede til Benfica. Med kun seks måneder tilbage af sin treårige kontrakt, står Benfica over for risikoen for kun at modtage minimal kompensation, hvis Lorenzo vælger at blive sin kontrakt ud uden at genforhandle betingelser.

Dette giver Liverpool en mulighed for at forhandle en fordelagtig aftale denne vinter.

Det skriver Football Talk.

Hvis handlen går igennem, bliver Lorenzo en del af Liverpools imponerende U21-talent-hold, som allerede inkluderer navne som Ben Doak, Stefan Bajcetic, Conor Bradley, Harvey Elliott og Jarell Quansah, der alle har gjort fremskridt i førsteholdstruppen.

Det er ikke kun Liverpool, der gerne vil have fingrene i Lorenzo. Også Borussia Dortmund og Atalanta har udtrykt interesse i den unge hollænder.