Jurgen Klopp, manager for Liverpool, har for nylig udtalt sig om Mohamed Salahs præstationer, efter at holdet røg ud af Europa League.

Liverpool blev slået ud af turneringen af italienske Atalanta med et samlet nederlag på 3-1. Trods udfordringerne på banen forsikrer Klopp, at han ikke er bekymret for Salahs nuværende form.

I returkampen i Italien fik Liverpool en tidlig fordel, da Salah omsatte et straffespark til mål, hvilket bragte håb til holdet. Dette var egypterens 23. mål i sæsonen.

Trods den tidlige succes, havde Salah en vanskelig kamp og blev skiftet ud efter 66 minutter. Han missede en stor chance lige før pausen, som kunne have ændret kampens udfald.

“Det er hvad angribere oplever; det sker for angribere,” udtalte Klopp under sin pressekonference efter kampen.

Han fortsatte med at rose Salah for hans straffespark, som han beskrev som “yderst overbevisende.”

Liverpool har stadig Premier League at kæmpe for, efter at have vundet Carabao Cup tidligere i sæsonen. Med FA Cup’en og Europa League nu ude af billedet, er deres eneste mulighed for yderligere trofæer denne sæson at sikre en sejr i ligaen.

Det skriver CaughtOffside.

Manageren udtrykker fortsat fuld tillid til Salah og anser denne periode som en normal fase i en angribers karriere. Med sæsonens udfordringer står det klart, at Klopp og hans hold vil fokusere på at genfinde formen og afslutte sæsonen stærkt i Premier League.