Liverpools manager er ikke sikker på, at Thiago kommer i spil mod Ajax i Champions League. Det skyldes, at han har fået et slemt slag i kampen mod Everton.

Liverpool måtte slippe hele $26 millioner for Thiago, og han blev velkomment med åbne arme, da han havde kommet sig over coronasmitten.

Den tidligere Bayern München-stjerne spillede også alle 90 minutter mod Everton, men det er blevet rapporteret, at han pådrog sig en knæskade, efter han blev fældet af Richarlison, hvilket blev kvitteret med et rødt kort.

Ikke det eneste tab

Liverpool har allerede måtte vinke farvel til Virgil Van Dijk. Han blev ligeledes skadet mod Everton, da han blev nedlagt af Everton-målmanden, Jordan Pickford. Virgil Van Dijk skal nu opereres og er formentligt ude resten af sæsonen.

Klopp regner dog ikke med, at det er lige så slemt med Thiago.

Han tager dog ingen chancer, hvorfor han bekræfter, at den 29-årige Thiago sidder over mod Ajax i Champions League-kampen på Johan Cruyff arena, hvis han ikke ser snarlig forbedringer.

“Ja, han fik et meget hårdt slag. Vi må se, men det er ikke i nærheden af at være lige så slemt som Van Dijk. Jeg ved ikke, om han bliver klar til kampen, men vi må se,” Siger Jürgen Klopp.

Liverpool mangler mange

Liverpool er også uden Alex Oxlade-Chamberlain og Alisson, som begge døjer med skader, samt Naby Keita, der blev ramt af coronavirus. Klopp giver dog en positiv opdatering på alle tre.

“Det ser godt ud. Naby var med til træning i går, så det var positivt. Oxlade er stadig i gang med at genoptræne, men det ser fint ud og han holder humøret højt. Alisson kan igen gripe bolde og smide sig, men vi ønsker ikke at satse.”

Liverpool står derfor uden et par af deres nøglespillere, når de tørner sammen mod Ajax, og Klopp er derfor tvivlsom på, hvordan hans startopstilling kommer til at se ud.