Den danske topklub har løftet sløret for en stor nyhed.

Viborg FF har bidt sig fast på alles læber i denne sæson af Superligaen.

Og det forstår man skam godt.

Det midtjyske har nemlig lavet et hav af gode præstationer, hvorfor de nu ligger lunt i svinget til medaljerne.

Og det er sågar stadig en mulighed for dem, at rende med det hele for næsen af henholdsvis FC Nordsjælland og FC København.

Men det kræver, at nøglespillerne befinder sig i deres es – og det må man sige, at Jeppe Grønning gør.

Det har nemlig set dagens lys, at Viborg og anføreren Jeppe Grønning er nået til enighed om en ny kontrakt frem til sommeren 2026.

Det skriver Viborg FF på deres egen hjemmeside.

Og selv lægger han ikke skjul på, at han ikke skal spille andre steder end i Viborg FF:

“Jeg er selvfølgelig både glad og stolt over at forlænge mit samarbejde med klubben, og der var ikke nogen tvivl om, at det er sådan, det skal være. Jeg har længe været sikker på, at det er her, jeg skal spille min karriere færdig, og det er den nye aftale også et bevis på. Jeg er helt bevidst om, at når man er fyldt 31 år, så hænger de længere kontrakter ikke på træerne, så jeg er især også glad for den tillid, jeg bliver vist, og det er en kæmpe motivation for mig for at blive ved med at gøre en forskel i de kommende års udvikling”, siger han og fortætter:

“Vi har set de seneste år, hvor stærkt udviklingen kan gå, og jeg tror helt sikkert på, at der er endnu flere skridt at tage både for mig personligt og for klubben, og det glæder jeg mig til at være med til”.

Sportschefen er også begejstret, og understreger sort på hvidt, at han er en vigtig kulturbærer og en leder, der har en kæmpe rolle i dagligdagen. Han er en rollemodel, der både er sulten og ærgerrig og stiller store krav til sig selv og sine omgivelser, og han er præcis den type anfører enhver klub ønsker sig.