Nu træder politiet til i kølvandet på en skandale mod den evigt populære Pierre-Emile Højbjergs holdkammerat, Heung-Min Son.

I skrivende stund er politiet trådt i en sagen angående en episode, der udspillede sig i kampen mellem Tottenham og Crystal Palace.

Og det var bestemt ikke spillet på banen, der stjal alle overskrifter.

Men derimod Pierre-Emile Højbjergs holdkammerat, Heung-Min Son, som angiveligt blev udsat for racisme.  

Og det falder ikke ligefrem på et tørt sted.

For hvis der er noget, der de seneste år har fået folk til at stå sammen, så er det kampen mod racisme.

Men alligevel var der ikke meget og skrive hjem om da den sydkoreanske stjerne for den gang i indeværende sæson blev udsat for racisme.

Og det har nu tilsyneladende fået Tottenham til at løfte en pegefinger. De lægger nemlig ikke skjul på, at de fordømmer episoden, som nu bliver undersøgt af politiet:

“Vi er klar over, at der har været beskyldninger om racisme rettet mod Heung-Min Son under gårsdagens kamp”, løfter de sløret for, og fortsætter:

“Diskrimination i nogen form har ikke plads i samfundet, spillet eller i vores klub”.

Og det har fået London-klubben til at indgå et tæt samarbejde med Met Police og Crystal Palace, for at identificere individet, som har være involveret.

Crystal Palace har sidenhen heller ikke lagt skjul på, at de ikke vil tolerer sådan en opførsel, og når individet identificeres, så må han sande, at få en lang karantæne.