Kalvin Phillips’ udlån til West Ham United har været langt fra problemfrit, og situationen tog en drejning til det værre, da han blev fanget på kamera i en ophedet udveksling med klubbens fans. Dette skete efter et nederlag på 4-3 til Newcastle, hvor Phillips’ præstationer igen var i fokus.

Den tidligere engelske landsholdsspiller, som kom til West Ham fra Manchester City i januar, har haft svært ved at finde formen.

Kort efter han blev skiftet ind i kampen mod Newcastle på St. James’ Park, var han involveret i en situation, der førte til et omdiskuteret straffespark. På dette tidspunkt førte West Ham med 3-1, men Newcastle formåede at vende kampen og vinde 4-3, takket være Alexander Isaks andet straffespark i kampen og to mål fra Harvey Barnes.

Efter kampen blev Phillips filmet, mens han steg ombord på holdets bus, hvor en tilskuer råbte “ubrugelig” efter ham.

Inde i bussen blev Phillips set give fingeren til fansene udenfor gennem forruden. West Ham har valgt ikke at kommentere på episoden.

West Hams manager, David Moyes, forsvarede sin beslutning om at bringe Phillips ind i anden halvleg med ordene: “Jeg tænkte, at en ekstra midtbanespiller ville give os mere kontrol på midten af banen på det tidspunkt. Men åbenbart virkede det ikke.”

Moyes tilføjede, at han følte, at Newcastle var det bedre hold på det tidspunkt, og at West Ham havde brug for at forsvare sig bedre og være sværere at spille imod.

Det skriver Irish Independent.

Denne episode lægger yderligere pres på Phillips, som allerede har kæmpet med at leve op til forventningerne siden sit skifte.