Napoli-angriberen Victor Osimhen vil misse Nigerias VM-kvalifikationskampe mod Sydafrika og Benin næste måned på grund af en skade. Den nigerianske fodboldforbund bekræftede tirsdag, at Osimhen, der spillede i Napolis sidste kamp mod Lecce, vil være ude i fire uger.

Det skriver Soccernet NG.

Osimhens betydning for Super Eagles

Victor Osimhen er en afgørende spiller for Nigeria. Den 25-årige er regerende Afrikas Bedste Spiller og landets mest effektive angriber med 21 mål over de sidste fire år. Han er allerede den tredjemest scorende spiller i Nigerias historie, kun én mål efter legenden Segun Odegbami. Interessant nok har Nigeria aldrig tabt en kamp, hvor Osimhen har scoret. Hans tilstedeværelse på banen bringer energi og engagement, som er uvurderlig for holdet.

Statistikker uden Osimhen

Nigerias rekord uden Osimhen er ikke lige så imponerende. Super Eagles har tabt 17 ud af 46 kampe, hvor Osimhen ikke har spillet, og har kun vundet 18 af dem. Dette understreger, hvor vigtig han er for holdets succes. Træner Finidi George står nu over for en stor udfordring med at finde en erstatning, der kan udfylde tomrummet efter Osimhen.

Mulige erstatninger

Selvom det er et stort tab at miste Osimhen, har Nigeria andre talentfulde angribere, der kan træde til. Victor Boniface, der har været den mest scorende nigerianske spiller i de fem største europæiske ligaer med 14 mål for Bayer Leverkusen, er en af dem. Ademola Lookman og Paul Onuachu er også stærke kandidater. Lookman har imponeret med sin præstation i Atalanta, og Onuachu har scoret 15 mål og lavet fire assists i 21 kampe for Trabzonspor.