Dortmund er ikke villige til at sælge Jude Bellingham for enhver pris. Angiveligt kræver de hele 102 millioner pund for englænderen.

Det er ikke nogen hemmelighed, at der var hård konkurrence om at sikre Jude Bellinghams underskrift sidste år, hvor det stod klart, at det ikke ville være muligt for Birmingham at holde på ham.

LÆS OGSÅ: Ansu Fati er ude af Rayo Vallecano-opgør

Op til flere Premier League-klubber viste stor interesse for den unge englænder, men i sidste ende besluttede han at tage en tur til Tyskland, for at spille hos Dortmund.

Indtil videre har det vist sig at være en god beslutning for Bellingham, som har gjort det fremragende i den tyske klub. Og derfor er de sandsynligvis også glade for at have sikret hans underskrift.

Som følge af de flotte præstationer, er han blevet fast mand i truppen, og er en af de vigtigste spillere for Dortmund. Det har naturligvis resulteret i, at interessen for den unge englænder kun er steget, siden han skiftede til Dortmund.

Det skriver den tyske avis BILD, der ligeledes mener at vide, at der er stor interesse fra flere klubber i Premier League, hvor især Liverpool skulle være blandt de interesserede klubber.

BILD skriver, at Dortmund dog ikke har den store interesse i at sælge ham, hvorfor der skal en stor sum penge på bordet, hvis de skal give slip på ham til sommer.

Faktisk kommer det til at kræve intet mindre end 102 millioner pund, hvis de skal give slip på ham, skriver BILD. Det svarer til næsten 900 millioner kroner.

Skulle han blive solgt til en Premier League-klub til denne pris, vil det gøre ham til den dyreste PL-signing nogensinde. På nuværende tidspunkt er det Jack Grealish, der er indehaver af denne rekord.

LÆS OGSÅ: Presset stiger: United-stjerne vil væk, hvis Solskjær bliver

Jude Bellingham, der i sommer fyldte 18 år, står noteret for at have scoret to mål og tre oplæg i den tyske Bundesliga.