Harry Kane insisterer på, at England vil have “ufærdiggjorte sager” i EM 2028 efter deres hjertesorg på Wembley for to år siden.

Three Lions-kaptajnen Kane, 30, var med til at tabe EM-finalen, men siger, at der stadig ikke vil være noget som at vinde på deres eget græs.

Udtalelserne kommer efter, ​​Storbritannien og Irland blev udvalgt som værter for EM-slutrunden i 2028.

På spørgsmålet om, hvorvidt England har uafsluttede sager, sagde Kane ifølge Mirror: “Det tror jeg, vi var så tæt på at gøre noget virkelig magisk i de sidste EM. Det er fodbold, det endte ikke, som vi ville have det, men der vil helt sikkert være lidt mellem tænderne på os. Ikke kun i Tyskland næste sommer, men at være hjemme, vil spille kampe på Wembley bringe minderne tilbage fra 2021 Euro. Vi bliver nødt til at vente og se, at vinde en turnering ville være speciel, men at vinde den i dit hjemland ville være en drøm, der går i opfyldelse.”

Kane har spillet en nøglerolle i fodboldforbundets forsøg på at være vært for EM som ambassadør og galionsfigur for EM 2028. Bayern München-stjernen agerede politiker i St George’s Park, da han mødte premierminister Rishi Sunak og som Englands rekordscorer er hans navn allerede skrevet ind i den britiske fodboldfolklore.

Men Kane siger også, at det at iscenesætte et hjemme-EM kan inspirere en hel generation og mener, at fodboldforbundet har en stolt rekord med at arrangere turneringer. Utroligt nok har Wembley arrangeret EM 2020-finalen, kvindernes EM et år senere og har endda Champions League-finalen næste juni.

Løvinderne vandt deres trofæ på Wembley på den største dag på nationalstadionet siden 1966 og har været et kæmpe løft for kvindefodbolden. Det er en fantastisk periode med dominans for engelsk fodbold – men nu siger Kane, at holdet er fast besluttet på at sikre sejren som værter.

Kane tilføjede: “Det er fantastisk. Vi har uden tvivl nogle af de bedste stadioner i verden. Fansene, alle der står bag det, når vi laver turneringer her, måske fordi vi er englændere, og vi er forudindtaget, er der bare den særlige følelse bag det. Vi burde være stolte af landet, at vi har fået buddet, det er massivt, ikke kun for os, men for fremtidige generationer, at være ung kan have stor indflydelse på dit liv at se turneringer i dit hjemland.”

“Jeg er så heldig at være involveret i det og spille det. Ikke kun os, men du så med løvinderne, at du så, hvor meget af en generation du inspirerer ved at gøre det godt i hjemmeturneringer, især, det burde vi alle være stolte af og stå bag.”

Kane tror også på, at han kan blive bedre og insisterer på, at han vil blive ved med at presse sig selv “til grænsen” for at sikre, at han kan hjælpe med at hente trofæet til England.

Han tilføjede: “Der er bestemt plads til forbedringer. Jeg er kommet til et stadie i løbet af det sidste år eller to, hvor det har fundet sammen, haft oplevelsen, kendt din krop, kendt måden du vil spille på, spillet i højtrykskampe.”