Den tidligere FC Midtjylland-spiller, Dominick Drexler, blevet degraderet til ungdomsholdet i den tyske klub Schalke 04.

Beslutningen kommer i kølvandet på en hændelse, hvor Drexler kastede med en chokoladedrik, hvilket angiveligt resulterede i, at flere holdkammerater blev ramt.

Handlingen har ført til, at Schalke 04s ledelse har valgt at straffe Drexler ved at sende ham ned på ungdomsholdet på ubestemt tid.

Drexlers karriere har været præget af skiftende klubtilhørsforhold. Efter et meget kort ophold hos FC Midtjylland i sommeren 2018, hvor han ikke nåede at debutere for førsteholdet, blev han solgt videre til Holstein Kiel.

Trods den manglende spilletid hos FC Midtjylland, formåede klubben at opnå et betydeligt millionoverskud på salget af Drexler.

Nu, som 33-årig, står Drexler over for nye udfordringer hos Schalke 04.

Den tyske presse, herunder Bild, har dækket historien indgående, hvilket understreger alvoren i situationen og de potentielle konsekvenser for Drexler.

Schalke 04s cheftræner, Karel Geraerts, har offentligt udtalt, at klubben kræver fuld dedikation fra alle spillere i de resterende kampe af sæsonen, og at Drexler med sin handling har sat sig over holdets interesser.

Som følge heraf er Drexler blevet sendt ned til U23-holdet indtil videre.