Kieran McKenna, der har ført Ipswich Town igen, igen til EFL-oprykninger og dermed til Premier League for første gang i 22 år, er klar til at underskrive en ny langtidskontrakt med klubben. På trods af interesse fra Manchester United, Chelsea og Brighton har McKenna valgt at blive i Ipswich, en beslutning der ses som et stort løft for den nyoprykkede klub.

Den 38-årige træner har guidet Ipswich til succesrige sæsoner, først ved at opnå oprykning fra League One til Championship og derefter videre til Premier League.

Dette har skabt spekulationer om, hvorvidt han ville forblive i klubben, men nu ser det ud til, at McKenna er klar til at fortsætte sin rejse med Ipswich Town. Ipswich Towns hovedaktionær Ed Schwartz rejste for nylig til Storbritannien for at mødes med klubbens CEO Mark Ashton og McKenna for at afslutte den nye aftale.

Det skriver Sky Sports.

McKenna, som tidligere har arbejdet under prominente trænere som José Mourinho, Ole Gunnar Solskjær og Ralf Rangnick i Manchester United, blev ansat som Ipswich-træner i december 2021. På trods af en middelmådig afslutning på sin første sæson, hvor klubben endte på 11. pladsen, viste McKenna hurtigt sit værd i den følgende sæson.

Ipswich sikrede oprykning fra League One efter en tæt kamp om de øverste pladser, og klubben fortsatte med at overgå forventningerne ved at opnå endnu en oprykning til Premier League.

McKenna har været en populær figur blandt fans og spillere, kendt for sin metodiske tilgang og klare kommunikation. Hans succes har ikke gået ubemærket hen, og både Manchester United og Chelsea viste interesse i at ansætte ham som træner. Men McKenna har valgt at fokusere på at fortsætte sin succes med Ipswich og har nu forpligtet sig til en ny langtidskontrakt med klubben.

Denne beslutning giver Ipswich Town et solidt fundament at bygge videre på i deres første Premier League-sæson i mere end to årtier. Med McKenna ved roret håber klubben at kunne opretholde deres momentum og sikre sig en plads i den øverste række.