Liverpool-træner Jürgen Klopp har afsløret, at han sendte en lang sms-besked til sine spillere morgenen efter, at de led et stort nederlag på 7-2 til Aston Villa.

Det var et chokerende tab for de regerende Premier League-mestre, der kom lige før den internationale pause. Det betyder, at Klopp ikke fik chancen for at snakke med sine spillere, efter at have analyseret og dissekeret spillet ordentligt.

Efter en hård aften ovenpå resultatet, og ikke at kunne tale direkte med sine spillere, besluttede han at sende en sms-besked til dem alle. I denne besked gav han udtryk for hans tanker og følelser.

Ser fremad

Klopp mener, at ved at have taget hånd om situationen med det samme, kan de nu kigge fremad og forberede sig på det kommende opgør mod Everton.

“Aftenen efter kampen var ikke den bedste aften i mit liv, men jeg stod op om morgenen, og vidste, at jeg var nødt til at tale med mine drenge, men de var her ikke,” sagde Klopp til BBC Sport.

“Så jeg sendte dem en lang, lang sms-besked, som stort set var mine tanker om de ting, der var sket, og efter det fik jeg det meget bedre, for såvar det ude af verden, og fra det øjeblik kunne vi se fremad, og det har vi gjort.”

“Nu er vi her, og vi har haft tid nok ti lat tackel det. At tabe en kamp er det modsatte af, hvad du vil. At tabe den 7-2 gør det selvfølgelig værre, men nogle gange må vi vise, at det kan være nyttigt.

“Vi har chancen for at vise det på lørdag mod Eveton, så det gør det virkelig interessant, fordi vi står over for et hold, der klarer sig rigtig godt, og vi fik en ordentligt slag. Så lad os nu se, hvem der håndtere hvad bedst.”

Everton er i toppen

Everton ligger i øjeblikket i toppen af Premier League, efter at have vundet alle fire af deres ligakampe hidtil i denne sæson.

Klopp er ikke overrasket over at se, at Everton klarer sig så godt under træner Carlo Ancelotti – en mand han har masser af respekt for.

“Tophold, toptræner. Hvad jeg synes om Carlo Ancelotti har aldrig været en hemmelighed,” sagde Klopp til Premier League Productions. “Jeg kunne ikke respektere ham mere som person og som trænre. Han er et vidunderligt menneske, for at være ærlig.”

“Jeg vidste fra den første dag, da jeg hørte, at han havde skrevet under i Everton: ‘Ah, den næste rigtige udfordrer i køen.'”