Liverpool-manageren er ikke overrasket over, at Manchester City slog United i den udsatte kamp i går. Det bliver tæt til det allersidste, konstaterer tyskeren. 

Manchester City er tilbage på førstepladsen i Premier League efter gårsdagens 2-0-sejr over Manchester United på Old Trafford. Kampen var af mange spået som afgørende for, om det bliver City eller Liverpool – der har et point færre – som løber med mesterskabet. 

Men Jürgen Klopp var ikke overrasket over, at Manchester City tog alle tre point med deres lokalrivaler, skriver Mirror. Det fortalte Liverpool-manageren på et pressemøde forud for fredagens kamp mod Huddersfield. 

”Det var det resultat, jeg forventede. United prøvede det, de kunne, særligt i første halvleg. Men over 95 minutter var det tydeligt, at de ikke kunne stå imod City i øjeblikket. De(United) var uheldige til tider, men de kunne ikke stå imod.”

City-manager Pep Guardiola har sagt, at både hans hold og Liverpool fortjener mesterskabet. 

”Ja, men det kommer ikke til at ske,” konstaterede tyskeren 

”Vi er der til det sidste. Vi spiller ikke kun for at blive engelske mestre. Men det er et stort mål, vi er tæt på, og vi har en chance,” sagde han og hentydede til, at Liverpool også er i semifinalen i Champions League, hvor klubben møder Barcelona. 

”Men det er første gang, ikke den sidste. Det er sådan det er. Klubben og tilhængerne har ventet længe. Det er ret overraskende, da vi havde 25 point bagud i sidste sæson. Det er godt, det er alt, hvad jeg kan sige. Vi må fortsætte, men kun ét hold kan blive mestre,” pointerede den tidligere Dortmund-træner. Og det har han jo ret i. 

Udover Huddersfield, mangler Liverpool at spille ude mod Newcastle og hjemme mod Wolves. City mangler Burnley ude,  Leicester hjemme og Brighton ude.