Fabinho måtte udgå med en skade, da Liverpool spillede 1-1 hjemme mod Napoli i gruppespillet i Champions League. Nu gruer hans manager for, hvor længe brasilianeren er sat ud af spillet. 

Fabinho har spillet en vigtig rolle for Liverpool i denne sæson, hvor den tidligere så ofte skadede brasilianer har været med i samtlige kampe pånær en enkelt. Den arbejdssomme midtbanespiller måtte dog forlade banen med en skade efter 19 minutter af gårsdagens opgør i gruppespillet i Champions League på hjemmebane mod Napoli. En kamp, der endte 1-1. 

Efter kampen var Liverpool-manager Jürgen Klopp ikke så bekymret over resultatet, da Champions League-vinderne ligger på en førsteplads i gruppen, mens tyskeren havde brasilianerens ankelskade i tankerne. 

”Den største ting lige nu er Fabinhos skade. Det er stadig tidligt at sige, hvor slem skaden er. Vi håber, det ikke er for alvorligt, men det var smertefuldt for ham, og det er ikke godt, når det er anklen,” sagde Klopp efter kampen ifølge Sky Sports.

”Han er i smerter og kunne ikke fortsætte. Jeg håber ikke, det er seriøst. Men vi bliver klogere i løbet af et par dage.”

Liverpool har 10 point efter fem kampe i gruppespillet, men er endnu ikke sikre på avancement, da Napoli har 9 point, mens Salzburg med 7 point på kontoen også kan gå videre. Til Sky Sports fortæller Jürgen Klopp, at han heller ikke regnede med, at hans mandskab ville have klaret ærterne på nuværende tidspunkt. Salzburg tager imod Liverpool i sidste runde, mens Napoli spiller hjemme mod Genk. 

”Hvis vi har ambitioner i Champions League, skal vi bevise det i Salzburg. Og indtil da skal vi vise, at vi er ambitiøse i Premier League. Der er et par kampe at spille inden, som vi skal være fokuserede på – og det skal vi nok være. Ingen tvivl.”