Liverpool-manager Jürgen Klopp har udsendt en skarp advarsel til Manchester United forud for deres opgør mod Arsenal næste måned. Det er sket efter en spændende 2-2 uafgjort kamp på Old Trafford.

Klopps tropper, der besøgte deres ærkerivaler, vidste, at en sejr ville placere Liverpool to point foran rivalerne i toppen af Premier League.

Trods en tidlig føring via Luis Diaz, befandt gæsterne sig bagud med ti minutter igen, efter to mål af Bruno Fernandes og Kobbie Mainoo.

En sen straffesparksscoring af Mohamed Salah reddede Liverpool fra et nederlag, men det var ikke nok til at sikre førstepladsen. I stedet ligger de nu på andenpladsen, a point med førerholdet Arsenal, men bagud på grund af en markant dårligere målforskel.

Med syv kampe tilbage for alle tre titeludfordrere – Liverpool, Arsenal og Manchester City – er der stadig plads til fejltrin.

United kan endda hjælpe de andre to hold, hvis de formår at besejre Gunners i midten af maj på sæsonens næstsidste weekend. Klopp er dog ikke overbevist om, at United vil kunne levere den nødvendige hjælp. Da han blev spurgt, om han ville heppe på United, når de tager imod Arsenal, indrømmede Liverpool-chefen: “Sandsynligvis, hvis vi stadig er med i kampen, ville det være fantastisk. Men Arsenal er et godt fodboldhold. Hvis de [United] spiller som i dag, vil Arsenal vinde kampen, det er jeg 100% sikker på. Det er jeg ked af at sige.”

Liverpool har stået over for United tre gange i denne sæson, men har ikke formået at vinde en eneste gang.

Det skriver The Mirror.