Sergio Ramos forventes at forlade PSG til sommer, hvor hans kontrakt med den franske klub udløber.

I og med, at Sergio Ramos står uden kontrakt til sommer, er der en klar forventning om, at han forlader Paris Saint-Germain.

Det har naturligvis ført til et væld af rygter om, hvor han kan forvente sin karriere. Intet tyder dog på, at han får en ny kontrakt af den franske klub.

Derimod har der været en lang række rygter om, at den 36-årige forsvarer kan være på vej til MLS. Her er han blandt andet blevet kædet sammen med Inter Miami.

Nu viser det sig dog, at det ikke blot er på den anden side af Atlanten, at der er stor interesse for ham. Det er der nemlig også i Saudi-Arabien.

Især i Al Nassr skulle de have et godt øje til ham, og ifølge Marca har det ført til, at de har taget kontakt til hans agent, for at forhøre sig om et skifte til sommer.

Det lyder desuden, at den saudiarabiske klub skulle være klar til at give ham et lukrativt tilbud i et forsøg på at overbevise ham om et skifte til Saudi-Arabien.

Hvis Ramos skulle beslutte sig for et sådant skifte, kan han se frem til at blive genforenet med Cristiano Ronaldo, som han spillede sammen med i Real Madrid i flere år.