Cristiano Ronaldo var tæt på at forlade Manchester United, da han var blevet tilbudt en vanvittig kontrakt af Al-Hilal FC i Saudi Arabien.

Denne sommer var der mange rygter om Cristiano Ronaldo. Blandt andet lød det, at Al-Hilal FC forsøgte at lokke ham til Saudi-Arabien med en absurd mængde penge.

LÆS OGSÅ: Diego Simeone vil hente Barca-profil i januar

Siden da har det lydt, at Cristiano Ronaldo afviste dette. Nu melder klubpræsident Fahad ben Nafel dog ud, at det faktisk ikke helt er tilfældet.

“Ja, vi forhandlede med Ronaldo. Det handlede hverken om penge eller principper, for Al-Hilal FC kan tiltrække de største stjerner i verden,” sagde han i et interview med Youtube-kanalen Thamanya ifølge Ekstra Bladet.

Hertil forklarede han, at det var den internationale sportsdomstol, CAS, der satte en stopper for skifet. De har nemlig givet klubben forbud mod at købe nye spillere.

LÆS OGSÅ: Neymar nærmer sig imponerende Pelé-rekord

Al-Hilal FC var villige til at betale den 37-årige portugiser en enorm sum penge. Han kunne nemlig have sikret sig en ugeløn på 17 millioner kroner, hvilket svarer til 884 millioner kroner om året.