Der har været mange rygter om, at der vil ske store udskiftninger på målmandsposten i Manchester United. Nu har en af Manchester Uniteds keepere, Sergio Romero, sat sit hus til salg, da et klubskifte er på vej. Det skriver det britiske medie The Sun.

LÆS OGSÅ: United-profil: Solskjær har skubbet mig til et nyt niveau

Romero var tidligere nummer to i rækken bag David De Gea på målmandsposten, men sådan forholder det sig ikke længere. Efter at Dean Henderson er vendt hjem fra et succesfuldt lejeophold i Sheffield United, er Sergio Romero faldt ned i hierarkiet.

Før i tiden var det oftest ham, der stod mellem stolperne i cup-kampe, mens han tog over, når David De Gea sad ude. På det seneste har han dog ikke været i spil, og hans kontrakt udløber til sommer, ifølge Transfermarkt.

Det har i længere tid været forventet, at Sergio Romero er på vej væk fra Manchester United. I og med, at han nu har sat sit hus til salg, er der ikke meget, der tyder på, at hans fremtid er i den engelske klub.

LÆS OGSÅ: Manchester United-stjerne har overhalet Liverpool-duo på denne statistik

Ifølge The Sun har han sat sit hus med seks værelser i Cheshire til salg for cirka 30 millioner kroner. Der er fortsat ikke blevet rapporteret noget om, hvor han kan være på vej hen efter denne sæson.