Manchester Uniteds unge midtbanetalent, Kobbie Mainoo, har for nylig opnået en bemærkelsesværdig milepæl i sin karriere ved at blive udtaget til Englands seniorlandshold.

Udviklingen kommer som en bekræftelse på den 18-årige spillers imponerende præstationer på klubniveau, hvilket har vakt landstræner Gareth Southgates opmærksomhed.

Mainoo, der først blev en del af U21-landsholdstruppen, er nu blevet kaldt op til at repræsentere seniorlandsholdet i de kommende venskabskampe mod Brasilien og Belgien.

Southgate har tidligere udtrykt sin begejstring for Mainoos udvikling og potentiale.

I februar roste han Mainoo for hans fremragende start på karrieren og bemærkede, at selvom Mainoo ikke nødvendigvis er en defensiv midtbanespiller, er han en progressiv spiller, hvis udvikling det vil være spændende at følge.

Mainoo selv har udtrykt sin glæde og ære over at modtage sin første seniorlandsholdsudtagelse gennem et opslag på Instagram.

Hans seneste kontrakt med Manchester United blev underskrevet i februar 2023, og siden da har han oplevet en utrolig fremgang i klubben.

Kun ni måneder efter at have fornyet sin kontrakt, debuterede han i Premier League, og efter en overbevisende præstation i en 3-0 sejr over Everton i november, er han startet i 13 ud af 15 ligakampe og har optrådt i 20 kampe på tværs af alle turneringer.