Der skal ikke lægges skjul på, at Ronald Koeman har haft en svær start, siden han kom til FC Barcelona. Det forventes ofte, at skuden vender, men det afspejles endnu ikke i deres resultater.

FC Barcelona har svært ved at finde netmaskerne, selvom man så små glimts mod Ferencvaros og Juventus i Champions League. Det har de dog ikke formået at tage med sig tilbage til La Liga.

De startede dog med en 4-0-sejr mod Villareal, og man forventede derfor store ting fra storklubben. Det blev fulgt op med 3-0 mod Celta Vigo. Det er dog næsten kun gået én vej siden da, og det er ned.

Barcelonas dårlige stime

FC Barcelona spillede 1-1 mod Sevilla, hvilket blev efterfulgt af at nederlag til Getafe. Det hele så dog ud til at blive bedre, da de slog Ferencvaros med 5-1 i Champions League.

Det blev i stedet opfulgt af et nederlag i El Clásico. De fik dog glemt nederlaget, da de slog Juventus 2-0 i Champions League. De formåede dog ikke at bringe samme niveau med til La Liga, og de spillede 1-1 mod Alavés.

Ronald Koeman står dermed bag den værste trænerdebut i 49 år, da Rinus Michels overtog for Vic Buckingham.

Offensivet har manglet det sidste

FC Barcelonas offensiv har manglet de sidste procenter, når de kommer til at omsætte deres chancer, som de trods alt får skabt. Barcelonas defensiv er dog langt fra det niveau, man typisk kæder sammen med Barca.

Barcelonas midtbane og forsvar har været historisk ringe, hvor mange har sat spørgsmålstegn ved Piqué og Busquets’ kunnen. De har begået mange fejl, men bliver stadig belønnet med startpladser.

Barcelona er kommet bagud i de seneste fire kampe i La Liga. Ronald Koeman og resten af holdet, står derfor overfor bjerget, som bliver svært at bestige.

Hvis der skal komme en lille smule ro på tingene i det catalanske, er Barcelona nødsaget til at vinde mod Dynamo Kiev, Real Betis og Atlético Madrid.