FC Barcelona er klar i spyttet, hvad angår den danske landsholdsprofil.

Man skal ikke spole tiden ret langt tilbage, før AC gjorde comeback i kølvandet på en skade, som han pådrog sig til seneste landsholdssamling.

Og det faldt da også på et tørt sted, at Barca havde den danske landsholdssprofil tilbage.

Han var nemlig en afgørende brik i den vitale 4-0 sejr, da Camp Nou lagde græs til hjemmekampen mod Real Betis.

Her bed den boldspillende forsvarsspiller sig igen fast på alle Barca-fansenes læber.

Og efter en række massive rygter, så nedtonede den store spanske avis Sport et muligt exit for danskeren til sommer.

Her lagde de ikke skjul på, at noget tyder nemlig på, at den danske landsholdsprofil kan se frem til en række år mere i den spanske storklub. AC skulle eftersigende have været i kontakt med Barcas ledelse efter de massive rygter, hvor begge lejre angiveligt er blevet enige om, at den danske midtstoppers Barca-eventyr ikke lakker mod enden lige foreløbig.

Og nu har det angiveligt set dagens lys, at der er en ny kontrakt på vej til Andreas Christensen, der har gjort god figur lige siden han byttede Chelsea ud med FC Barcelona.

Det sker på trods af, at AC sidste år underskrev en fireårig kontrakt med Barca.

Men nu lyder det eftersigende til, at den kontrakt skal vare endnu længere.

Den spanske avis Sport skriver desuden, at Barca ikke længere overvejer at lytte til bud på den danske landsholdsprofil.

Andreas Christensen underskrev sidste år en fire-årig aftale med Barcelona, men den danske landsholdsstjerne kan inden længe sikre sig en ny kontrakt med den spanske storklub.

Sådan lyder det fra avisen Sport, der skriver, at FC Barcelona ikke længere overvejer at lytte til bud på Andreas Christensen til sommer. 

Og Ifølge Sport vil Barcelona næste år indlede forhandlingerne om en ny kontrakt med den 27-årige danske landsholdsstjerne.