Den nye Leicester City-træner deler nu ærlige ord om den danske profil i kølvandet på et par hårde uger.

Han har været her, der og alle vegne, da han bed sig fast på alles læber med en række fantastiske præstationer for FC København.

Men der er løbet meget vand i åen siden han byttede den danske storklub ud med Leicester, der efter mange år i den øvre halvdel af Premier League, er havnet i en situation, hvor bøtten for alvor er vendt.

Victor Kristiansens Leicester-eventyr startede ellers godt med en række præstationer, hvor han gjorde god figur.

Men så rendte den danske venstreback ind i en skade, og siden da har han måtte se til fra bænken, når Leicester har taget hul på deres kampe.

Til mandagens bundkamp måtte han nemlig sande, at Luke Thomas var fortrukket før ham.

Og det har Leicester Træner Dean Smith i et hudløst ærligt interview med Leicester Mercury nu begrundet:

“Jeg mener, det er en kompetitiv position. Vi startede med Victor mod Manchester City, hvor han blev skiftet ud til fordel for Luke i pausen, som gjorde det rigtig godt”, løfter Dean Smith sløret for om konkurrencen mellem danskeren og Luke Thomas, inden han fortsætter:

“Victor var tilbage igen mod Wolves, hvor han gjorde det godt. I den efterfølgende kamp mod Leeds, synes jeg, at han havde det svært, og derfor skiftede vi til Luke mod Everton. De kæmper begge to om pladsen lige nu”, siger Dean Smith.

Men snart kan der være endnu længere vej til spilletid for Victor Kristiansen.

Den portugisiske højreback Ricardo Pereira er snart sin skade kvit, og det kan igen frigive Timothy Castagne til venstre back-positionen.