Andreas Christensen er en populær herrer.

I de seneste måneder har der været rygter om, at Andreas Christensen kan blive solgt til sommer. Den danske forsvarer er nemlig en meget eftertragtet herre. 

På trods af de mange skriverier, skal han dog ingen steder. Det skyldes, at den catalanske klub betragter ham som urørlig. Selvom et stort bud skulle ankomme, har de derfor ikke nogen interesse i at sælge ham. 

Det slår den spanske sportsavis Mundo Deportivo fast. 

“Klubben overvejer ikke et salg af forsvarsspilleren, og danskeren ønsker heller ikke at skifte klub, selvom han har stor værdi og er eftertragtet på spillermarkedet”, skriver journalist Roger Torello. 

Andreas Christensen har haft god succes i Barcelona, som han skiftede til i sidste sommer. Han har været hæmmet en smule af skader, men det har ikke ændret på, at han har haft en formidabel sæson. 

I de perioder, hvor han ikke har været ramt af skader, har han derfor været fast mand under Xavi. 

Derfor er det heller ikke på grund af manglende præstationer på banen, at der har været spekuleret i hans fremtid. Derimod er det noget helt andet, der har medført dette. 

Det skyldes derimod, at den spanske storklub fortsat er hårdt ramt på økonomien. Og det faktum, at AC blev hentet gratis til klubben, gør ham særligt attraktiv at sælge. 

Selvom der ville være mulighed for at gøre dette, er det ikke af interesse for Barcelona. Derimod bliver den 27-årige forsvarer set som en vigtig del af truppen. 

Derimod er der en række andre spillere, der ikke er sikre på at have en fremtid i Barcelona. Ifølge Mundo Deportivo skulle ledelsen nemlig være klar til at sælge både Ansu Fati, Ferran Torres og Franck Kessie denne sommer.