Manchester City-profilen har gjort god figur i indeværende sæson for den engelske storklub – men det kan inden længe være slut.

Man skal ikke spole tiden ret langt tilbage, før det stod sort på hvidt, at Barca-ikonet Sergio Busquets stopper i Barca ved udgangen af denne sæson, der inden længer synger på sidste vers.

Og det efterlader et hul på midtbanen for den catalonske storklub.

Men det hul kan inden længe været udfyldt igen.

Det er nemlig ingens næse gået forbi, at Barca ønsker at få fingrene i Ilkay Gündogan, der har været her, der og alle vegne for Manchester City i denne sæson.

Men det kræver, at den tyske midtbanemotor tager et nøk nedad i løn.

Og nu har det eftersigende set dagens lys, at han har acceperet at sæne sine økonomiske krav, hvis han derimod kan sikre sig en længere kontrakt.

Sådan lyder meldingen fra den spanske avis Sport.

Men skulle Gündogan vinke farvel til England og drage mod Spanien, så vil det også være et stort tab for Manchester City, der heller ikke lægger skjul på, at de ønsker at beholde den alsidige tysker.

Angiveligt skulle det tilbud, som Ilkay Gündogan er blevet præsenteret i City dog blot være ét år ad gang, hvor han i Barca vil kunne se frem til tre år.

Det er altså endnu uvist om Ilkay Gündogans City-eventyr lakker mod enden – men skulle det ske, så klapper Barca-fansene nok lidt ekstra i hænderne.