Der er ikke meget at skrive hjem om for Superliga-oprykkerne.

Hvidovre IF tager fredagen hul på Superliga-tilværelsen, når de lægger vejen forbi MCH Arena i en svær udekamp.

Og selvom man skulle tro, at opgaven var svær nok i forevejen, så er den blevet endnu sværere, når man lader øjnene hvile ned over skadeslisten for Superliga-oprykkerne.

De vil nemlig være uden nogle af deres nyindkøbte spillere på grund af skader.

Og i kølvandet på deres sidste testkamp i weekenden, har sportschef Peter Lassen opdateret om holdets skadesstatus i et interview med Hvidovre IF.

Angriberen Marcus Lindberg har døjet med en hjernerystelse, mens lejesvenden Marco Ramkilde har kæmpet med lyskeproblemer. Magnus Fredslund har også været ude af truppen på grund af en tåskade.

Dog forventes alle tre spillere at vende tilbage til træning i den kommende uge og være tilgængelige til premierekampen mod FC Midtjylland.

Nicolai Clausen og Tobias Thomsen har haft længerevarende skader, men begge er ifølge sportschefen tæt på at være tilbage i kampform.

Desværre er sagen en helt andet for den nytilkomne Mathias Gehrt, der ikke er til rådighed til fredagens kamp.

Peter Lassen løfter sløret for, at Gehrt har pådraget sig en knoglebrud og vil være ude i fire til fem uger.

Alligevel er der plads til smil på læben for sportschefen, der giver et indblik i holdets rejseplan på fredag:

“Vi skal bare derover og vinde 3-0, og så hjem igen”, siger Peter Lassen med et smil og fortsætter:

“På fredag kører vi fra Hvidovre kl. 9.30. Vi har reserveret værelser på Scandic Hotel i Herning, hvor vi vil spise frokost kl. 14. Derefter får spillerne, der skal spille, mulighed for at hvile i to en halv time. Vi tager over for at gøre livet besværligt for Midtjylland”.